Magyarország – Írország válogatott mérkőzés Budapesten!

A Magyar Ligarögbi Szövetség (HRLF) 2018-06-30-án Budapesten rendezi a nyári nemzetközi teszt szezon legnagyobb hazai eseményét, melyen egyből egy igazi rögbis csemegét ajánl közönségének.
Az Európai Ligarögbi Szövetséggel (RELF) és az Ír Ligarögbi Szövetséggel (RLI) együttműködve a Magyar Ligarögbi Szövetség bemutatja:

Magyarország – Írország

válogatott ligarögbi mérkőzést

A Magyar Bulls történetében először méri össze erejét a rendkívül jó erőkből álló Irish Wolfhound csapatával. Mindkét csapatban – az otthon játszó amatőr játékosok mellett, bemutatkoznak a külföldi bajnokságokban szereplő, profi játékosok is. Az ír válogatott a tavalyi ausztráliai RLWC2017 „nagy” világbajnokságon jó teljesítményt mutatott a csoportjában, de idén is fontos nekik a jó szereplés, hogy javítani tudjanak jelenlegi ranglistás helyezésükön. 
A Magyar Bulls-nak is fontos mérföldkő lehet a mérkőzés, ugyanis a magyar csapat az ősszel Sydney-ben megrendezésre kerülő Feltörekvő Nemzetek Világbajnokságára készül (ENWC) ahol előreláthatólag megmérkőzik Máltával, a Csendes-óceániai törpeállam Niue csapatával, majd reményeink szerint a csoportból továbbjutva , Japán vagy Hong-Kong következik a magyar csapat számára. 
Ha felkeltettük érdeklődését csapatunk iránt, kérjük regisztráljon a facebook eseményen valamint jöjjön és szurkoljon a Magyar Bulls sikeréért a helyszínen is!

Mivel a mérkőzés az NKE Közszolgálati Egyetem területén kerül megrendezésre, REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT! Ezért kérünk minden kedves szurkolni vágyót, az info@hrlf.hu email címen jelezze részvételi szándékát és mi visszaírjuk a szükséges tudnivalókat.